Eten & drinken

eten & drinken

Speciaal bieren

speciaal bieren

Met meer dan 120 speciaal bieren bent u bij ons aan het juiste adres voor een lekker speciaal biertje. Benieuwd naar het aanbod? Klik op de button hieronder en bekijk alle bieren!

#meterseten

meters eten

Meters eten; avondvullend onbeperkt tafelen voor ‘n vast bedrag! Wij serveren verschillende kleine gerechtjes, avondvullend. Twee meterse gerechtjes staan gelijk aan een volwaardig a la carte gerecht. Verspilling is niet nodig, dus bestel alleen wat je op kunt. Voorafgaand krijg je van ons brood met dips. Per rondje kun je één gerechtje bestellen. Bijgerechtjes zijn ongeveer voor twee personen. Onze keukenbrigade werkt met dagverse streekproducten.

Ons concept Meters Eten is ook te reserveren op vrijdag t/m zondag in onze Eeterij.
Aanvang van het Meters Eten is van 16.00 tot 19.00 waarna u tot 21.30 uur
de voor- en hoofdgerechtjes kunt bestellen en tot 22.30 uur de nagerechtjes.
(a la carte is mogelijk van woensdag t/m zondag).

#meterseten

meters eten

Je hebt keuze uit zo’n 70 voor- hoofd- en nagerechten waarvan je onbeperkt kunt genieten voor een vaste prijs. De voor- en hoofdgerechten kun je tot 21.30 uur bestellen, de desserts tot 22.30 uur. De volgorde maakt niet uit, je kunt zelfs met een dessert beginnen.

In D’n Eeterij werken we graag met regionale en dagverse producten en serveren we “gerechtjes”. Twee gerechtjes staan ongeveer gelijk aan een volwaardig a la carte gerecht. Per ronde kun je één gerechtje bestellen. Dit doe je door middel van de invulstrookjes. Je hebt ook onbeperkt keuze uit diverse bijgerechtjes.

Kinderen tot 3 jaar krijgen 2 gerechtjes van ons gratis. Daarna rekenen we € 3.50 per gerechtje. Kinderen van 3 tot 10 jaar betalen € 14.50 en vanaf 10 jaar betaal je  € 36.50. 

Ons menu

Lunch & diner

Natuurlijk bent u bij D’n Eeterij ook welkom voor een heerlijke lunch of een á la carte diner. Wij hebben een ruim aanbod aan gerechten die dagelijks vers bereid worden voor u! Benieuwd n aar onze kaart? Klik dan op de button hieronder en bekijk het volledige menu!

High…

High…

Een gezellige high tea met jouw vriendinnen? Een high beer met jouw vrienden? Of een high wine.. voor al deze arrangementen bnet u bij D’n Eeterij aan het juiste adres! Benieuwd naar de mogelijkheden? 

High beer

Met meer dan 120 speciaal bieren bent u bij ons aan het juiste adres voor een high beer! Daarnaast serveren wij nog een aantal lekker hapjes. Klinkt goed toch?

high wine

Een gezellige high wine met…? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Naast de wijn serveren wij uiteraard ook lekkere hapjes bij de high wine!

High tea

Een gezellige high tea met jouw vriendinnen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! De high tea wordt in meerdere gangen geserveerd en de thee is onbeperkt!

Cocktails & Mocktails

Cocktails

Ook voor een heerlijke cocktail ben jij bij ons aan het juiste adres! Combineer onze cocktails met een lekkere snack en jij bent verzekert van een gezellige avond uit met jouw vrienden of familie bij D’n Eeterij!