Eten & drinken

eten & drinken

#Genieten

Eet Smakelijk!

Met ’n tweetjes dineren of een avondje uit met de hele vriendenclub. Bitterballen bij de borrel met de boys of een hippe fingerfood tijdens de mojito met de meiden. Bij De Commerce is er een gerecht voor iedere gelegenheid. En natuurlijk serveren we er een bijpassend drankje bij. Proost!

#Wereldsgenieten

Werelds genieten in Kruisland

Mooie, verse producten en een goede kok. Meer is er niet nodig om de lekkerste gerechten te maken. Bij De Commerce beschikken we over allebei en dat proef je. In ons à la carte restaurant D’n Eeterij gebruiken we graag producten uit Kruisland en omstreken: Beter voor de boer, voor de planeet en voor de smaakpapillen. We maken er wereldse menu’s mee. Tomatensoep uit Toscane, kip op z’n Japans en een parfait uit de Bastogne. Bon appetit! Menukaart lunch – Menukaart diner

#Voorwienietkiezenkan

meters eten

Geen zin om te kiezen? Dat snappen we bij De Commerce! Boek daarom van vrijdag tot en met zondag Meters Eten bij D’n Eeterij en  je hebt de beschikking over 70 (!) voor-, hoofd- en nagerechten in een volgorde die jij wilt. Beginnen met een dame blanche en eindigen met een soepje? Alles mag, alles kan.

Per ronde bestel je één gerechtje en dat kun je blijven doen zolang jij lekkere trek houdt.

 

Meters Eten kan van vrijdag tot en met zondag. Je kunt tussen 16.00 en 19.00 uur aan tafel schuiven. Terwijl jij de kaart bestudeert, krijg je van ons alvast brood met een dipje.  Voorgerechten bestellen kan tot 21.30 uur en nagerechten zelfs tot 22.30 uur.

Kinderen tot 10 jaar betalen slechts € 2.25 per levensjaar. Meters Eters van 10 jaar en ouder betalen € 38.50 per persoon.

Ons menu

Lunch & diner

Natuurlijk bent u bij D’n Eeterij ook welkom voor een heerlijke lunch of een á la carte diner. Wij hebben een ruim aanbod aan gerechten die dagelijks vers bereid worden voor u! Benieuwd n aar onze kaart? Klik dan op de button hieronder en bekijk het volledige menu!

Leuk, lekker, verrassend

Leuk, lekker, verrassend

Verpakt in een arrangement zijn een hapje en een drankje bij De Commerce nóg gezelliger. Een Meterse Thee, Wijn, Cocktail of Bier krijgt een extra dimensie met smakelijke en verrassende hapjes uit onze keuken. Zeker wanneer je voor de XL-variant gaat. Helemaal leuk in combinatie met een bezoek aan één van onze toeristische trekpleisters. We informeren je met liefde voor onze eigen streek over alle mogelijkheden. De arrangementen wel twee dagen van tevoren reserveren graag!

meterse.. thee 

Even zorgeloos bij-‘leuten’ tijdens een Meterse Thee bij De Commerce. Een theepot met dampend heet water, een mooie selectie theesoorten, zoete zaligheden en hartige heerlijkheden op onze Meterse Planken. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen, is goed gezelschap.

Het arrangement Meterse Thee omvat twee uur lang onbeperkt diverse soorten thee, tien hartige en zoete hapjes verdeeld over twee gangen. Afhankelijk van het seizoen zijn gerechtjes bij te bestellen.

meterse.. wijn of cocktail

Rood, wit, rosé of een lekkere cocktail. Met een bubbel, een blokje ijs of zonder alcohol. Een Meterse Wijn of Meterse Cocktail bij De Commerce is voor iedereen. We stemmen de gerechten op onze Meterse Planken erbij af zodat alle zintuigen in perfecte harmonie zijn.

De arrangementen Meterse Wijn of Meterse Cocktail omvatten drie drankjes gekozen door ons topteam, twaalf hartige en zoete hapjes verdeeld over drie gangen. Bij de XL-variant zijn vier drankjes en vier gangen inbegrepen.

Meterse.. bier

Bier met een stevige bite. Dat is wat we bij De Commerce een Meterse Bier noemen. Wij verrassen jou met een selectie van onze bieren en Meterse Planken vol smakelijke gerechten. Een sterk staaltje samenwerking.

Het arrangement Meterse Bier omvat drie drankjes gekozen door ons top(tap)team, twaalf hartige en zoete hapjes verdeeld over drie gangen. Bij de XL-variant zijn vier bieren en vier gangen inbegrepen.

Cocktails aan de Costa Del Kruisland

Cocktails

Wuivende palmbomen, schaduwrijke olijfbomen, een kleurrijke bloemenpracht en hip meubilair. Het terras van De Commerce aan de Costa del Kruisland is met recht een tropische verrassing. Je geniet er extra van met goed gezelschap en een vakkundig bereide cocktail. Ook heerlijk in een 0,0 variant.

Een uitdaging van formaat!

120 speciaalbieren

In Kruisland houden we van een lekker biertje en dat zie je terug bij De Commerce. Nonkel Pater, Straffe Hendrik en de Ongelovige Thomas staan hier allemaal achter de bar. Blond, Amber en Bruin, bij ons schuimen ze in alle kleuren en zijn ze zelfs een beetje Stout. We selecteerden 120 van de lekkerste bieren bij tientallen brouwerijen. Er zijn heel wat gezellige avondjes in De Commerce voor nodig om die allemaal te proeven. Maar och, wat is het leven zonder een goede uitdaging? Bierkaart