Over D’n Eeterij

over ons

In een ongedwongen sfeer heerlijk eten en drinken met jouw familie of vrienden… dit alles in het hart van Kruisland. Ook wanneer er iets te vieren is, bent u in onze feestzaal van harte welkom!

24

Jaren actief

Top 30

Beste cafés van Nederland

120

Speciaalbieren

300+

Georganiseerde events

restaurant FEESTZAAL biercafé terras

 

Klassieke gezelligheid. Dat is wat u proeft als u bij D’n Eeterij aanschuift. En eerlijkheid, in alles: in de producten, de bereiding en in contact met het team van medewerkers. Door dit alles is D’n Eeterij Kruisland een begrip in de omgeving. Het restaurant beschikt over ongeveer zestig couverts op reguliere dagen. Dit aantal kan worden uitgebreid tot circa honderdtwintig.

D’n Eeterij staat onder andere bekend om het concept Meters Eten. Dit is een concept waar u avondvullend kunt genieten van zestig kleine gerechtjes voor een vast bedrag. Tevens beschikken wij over een ‘normale’ lunch en dinerkaart. Deze Europese menukaart wordt regelmatig vernieuwd, al dan niet met seizoensproducten van de Brabantse Wal en biedt een grote variëteit aan gerechten. Kwaliteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ook voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak, taart van de dag of lunch kunt u bij ons terecht

Since 1977

onze tijdlijn

^
1977

Oprichting De Commerce

Het jaar waarin De Commerce officieel werd opgericht.

^
2006

Overname van Eetcafé Jo Wezenbeek

Zaak 50% vergroot met betrekken van
oude woonkamer en klein eetzaal tot zaal. Terras Capaciteit vergroot naar 150 zitplaatsen

^
2007

Feestzaal bijgebouwd

Het bijbouwen van een eestzaal, waarbij de capiciteit met 300% is vergroot.

^
2011

Gemeentelijke grond aangekocht

Gemeentelijke grond aangekocht, D’n Eeterij werd aangebouwd met een aparte ingang en aparte ruimte. Daarnaast werd de garderobe vergroot en een apart ingang voor de feestzaal gebouwd.

^
2012

Vergroten terras

Realisatie van een extra groot terras met ruim 230 zitplaatsen, zowel op het marktplein, als voor het pand en aan de zijkant.

^
2020

Renovatiewerkzaamheden

Groot onderhoud aan het pand, binnen- en buiten schilderwerk,  Tevens een verbouwing van de (spoel)keuken, toiletgroepen en hal

Onze feestzaal

iets te vieren?

Wij beschikken over een eigentijdse zaal. Hier waant u zich op een authentiek Oostenrijks binnenpleintje. De zaal biedt plaats aan maximaal tweehonderd personen en is geschikt voor elk denkbaar feest, presentatie of (zakelijke) ontmoeting. Voor iedere gelegenheid delen we de sfeervolle zaal naar uw wensen in. We kunnen de ruimte opdelen middels tussenwanden. Het geheel is voorzien van een geluidsinstallatie, beamer, tv schermen en eigen bar. 

Ook wordt er uiteraard een lekker hapje en drankje geserveerd voor u, de mogelijkheden zijn eindeloos en wij nemen deze graag met u door! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan gerust eens langs of bel ons vrijblijvend om alles door te spreken!